Mrt

27 Mart 2024 tarihinde okulumuz yemekhanesinde öğretmenlerimizin bir araya geldiği iftar yemeği düzenlendi. Katılımları için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Hentbol takımımız Burdur'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Hentbol Yarı Final Turnuvasında 16 takım arasından Finale kalarak okulumuzu finallerde temsil edeceklerdir.

Şbt

LOVE YOUR ENVIRONMENT,PROTECT YOUR WATER

May

Kanser için farkındalık projesi.

Nis

May

Okulumuz Teknoloji Tasarım Öğretmeni Öznur Ekşioğlu rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından 9 Mayıs eTwinning günü kutlamaları kapsamında bir video hazırlandı.

Nis

"Atıklarımızı Geri Dönüştürelim Sıfır Atık" eTwinning Projesi kapsamında okulumuzda Okul Müdürümüz Galip KAPAN, öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla "Doğamızı Yeşillendiriyoruz" etkinliği gerçekleştirilmiştir.