Maltepe Ortaokulu 2.dönem 1. ortak sınav kazanımları sınıf düzeyi ve derslere göre paylaşılmıştır.

Sınıf düzey ve derslere göre senaryo ve kazanımlar.

5.Sınıf :                                                  6.sınıf :

Türkçe :                                                                                                                      Türkçe :

Matematik :                                                                                                                 Matematik :

Fen Bilimleri :                                                                                                              Fen Bilimleri :

İngilizce :                                                                                                                    İngilizce :

Sosyal Bilgiler :                                                                                                          Sosyal Bilgiler :

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi :                                                                                      Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.Sınıf :                                                   8.Sınıf :

Matematik :                                                                                                                 Matematik :

Fen Bilimleri :                                                                                                              Fen Bilimleri :

İngilizce :                                                                                                                    İngilizce :